Om

Profil

Løkkes Auto blev i 1983 stiftet af Bjarne Løkke Kristensen og har siden  da serviceret og solgt biler i midt og vestjylland, vi er altid klar til at hjælpe dig med servicering af din bil eller måske køb af ny brugt bil.   

Løkkes Auto er et topprofessionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen.

Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr. Vi tager os af alle former for forsikringsskader og leverer altid en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil bedst.

 

Vores dygtige automekanikere har både erfaringen til at tage sig kærligt af de gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere den teknologiske udvikling, der år efter år revolutionerer bilparken.

 

Her på siden kan du læse mere om vores service. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte med dine spørgsmål.


Løkkes Auto er medlem af kæden Automester. AutoMester er en kæde med 440 frie værksteder fordelt over hele landet.


Du har altså aldrig langt til nærmeste værksted. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset mærke og alder.


Vi har et højt fagligt niveau, service og kvalitet der sætter kundetilfredshed i højsædet.


Fabriksgarantien bevares hos AutoMester


Hvis du tror, du er tvunget til at benytte et mærkeværksted, hvis du vil beholde fabriksgarantien på din bil, så tager du fejl.


Det frie værkstedsvalg på helt nye biler trådte i kraft d. 1. januar 2003. Tidligere var kunderne tvunget til at få foretaget service og reparationer på et autoriseret værksted for at bibeholde nyvognsgarantien eller reklamationsretten.


I dag kan du nemlig vælge frit. Nyvognsgarantien bevares, når blot du sørger for at overholde de betingelser der står i servicehåndbogen - ellers risikerer du at garantien bortfalder.